Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 2012-02-22, 11:54 AM   #11
Blackknite
Junior Member
 
Blackknite's Avatar
 
Join Date: 2011-05-01
Location: Florida, USA
Posts: 66
Blackknite Ordinary Player -- showing a lot of promise
Default

Quote:
Originally Posted by User613876513 View Post
agreed, its Skill Team Pk time in my server, which i take part in every week, now i cant since i got a one day ban for nothing and they expect us to keep putting $$$ into CO
This is the only time i log in. its while i am on my lunch from work and do the arena. i am amrried so i do not get to log in much and the the only reason i play is because of my brother Tommit. I play sometimes after work but i always play during my lunch from work.
__________________
~~Blackknite~~
ninja, warrior, Fire Taoist
Server: Element - Dark
Guild Leader Of UnderwldKnights


TRUE GAMERS don't BOT

^ When bots outnumber real players a game is not a game anymore.
Blackknite is offline   Reply With Quote
Old 2012-02-22, 11:56 AM   #12
7341476
Rookie
 
7341476's Avatar
 
Join Date: 2012-02-22
Location: detroit MI
Posts: 1
7341476 Ordinary Player -- showing a lot of promise
Default

it happened to me today suspended for a day on my main account why my main? WTh i have never even seen a bot in my life TQ need to fix this this is frustating. Nature/tornado
7341476 is offline   Reply With Quote
Old 2012-02-22, 12:58 PM   #13
Ledburyyy
Junior Member
 
Ledburyyy's Avatar
 
Join Date: 2012-02-10
Posts: 74
Ledburyyy Ordinary Player -- showing a lot of promise
Default

and thats number 2 of my accs banned for no reason
__________________
Ledbury
Storm
Tro130-Tro130-Tro132
Guild Leader of Big Dogs Down


Botters are Bitches
Ledburyyy is offline   Reply With Quote
Old 2012-02-22, 01:01 PM   #14
Danzig
Rookie
 
Join Date: 2011-05-10
Posts: 29
Danzig Ordinary Player -- showing a lot of promise
Default

like to know how i can can be botting in offline tg that where i was when i loged in and got baned
Danzig is offline   Reply With Quote
Old 2012-02-22, 01:05 PM   #15
Ledburyyy
Junior Member
 
Ledburyyy's Avatar
 
Join Date: 2012-02-10
Posts: 74
Ledburyyy Ordinary Player -- showing a lot of promise
Default

they just got a programming problem or something, i wish to be compensated in a form of a event or something as this is annoying as hell and now i have nothing to do with my 2 banned accs
__________________
Ledbury
Storm
Tro130-Tro130-Tro132
Guild Leader of Big Dogs Down


Botters are Bitches
Ledburyyy is offline   Reply With Quote
Old 2012-02-22, 01:45 PM   #16
Ogieboy1989
Rookie
 
Join Date: 2012-02-06
Posts: 24
Ogieboy1989 Ordinary Player -- showing a lot of promise
Default

well Dam this, now my Main char Ninja Vip, got banned just AFK Tc,,i just recently re-installed Conquer to make sure nothing wrong PATCH, then after 20mins , one day banned, i am very sure not using any bot,,..TQ anti-bot system fail!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ogieboy1989 is offline   Reply With Quote
Old 2012-02-22, 01:57 PM   #17
Ledburyyy
Junior Member
 
Ledburyyy's Avatar
 
Join Date: 2012-02-10
Posts: 74
Ledburyyy Ordinary Player -- showing a lot of promise
Default

yup its a p!ss take
__________________
Ledbury
Storm
Tro130-Tro130-Tro132
Guild Leader of Big Dogs Down


Botters are Bitches
Ledburyyy is offline   Reply With Quote
Old 2012-02-22, 01:58 PM   #18
91User195727
Junior Member
 
91User195727's Avatar
 
Join Date: 2011-03-10
Posts: 49
91User195727 Ordinary Player -- showing a lot of promise
Default

Shit Happen! I assume TQ Bot detection is dumb enough to catch players using multiclient or bot program or changes mod in your co2 folder. I was caught with same msg that i was doing my enlightment with 2 computers. Just aware if you using 2 computers total 6 clients considered as multiclient bot. We havent hear TQ really fix the problem or not.

Please comment.
91User195727 is offline   Reply With Quote
Old 2012-02-22, 02:01 PM   #19
Ledburyyy
Junior Member
 
Ledburyyy's Avatar
 
Join Date: 2012-02-10
Posts: 74
Ledburyyy Ordinary Player -- showing a lot of promise
Default

well its not classed as multiclient, you are allowed 3 clients on one system, not on one router, if that was the case, in my house we wold of been done for multiclient before.
i have 3 going all the time
then theres another 5 people who run 3 at a time in the house
__________________
Ledbury
Storm
Tro130-Tro130-Tro132
Guild Leader of Big Dogs Down


Botters are Bitches
Ledburyyy is offline   Reply With Quote
Old 2012-02-22, 03:49 PM   #20
Danzig
Rookie
 
Join Date: 2011-05-10
Posts: 29
Danzig Ordinary Player -- showing a lot of promise
Default

thanks for whoe ever unbanned me still a lill ticked off though
Danzig is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:54 AM.