Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 2012-06-30, 06:00 AM   #1
starride
Full Member
 
starride's Avatar
 
Join Date: 2012-04-29
Location: brazil, but Im educated and nice
Posts: 472
starride Ordinary Player -- showing a lot of promise
Default PC 5621 autopatch fail

Get manual patch if this happens to you!

Just tried to login and autopatch failed 2 times, I'm being extra-carefull lately due to some
people talking about more wrongfull botjailling and banning. I agree this is annoying and
not everytime I'll care to check main site, login screen, patch list and forums for updates
but I'm not playing lately and log only to sell drops in market while away (playing x... ;D)

So, its a long checklist everytime I want to login.
starride is offline   Reply With Quote
Old 2012-06-30, 06:31 AM   #2
~Matt~
Veteran Member
 
~Matt~'s Avatar
 
Join Date: 2011-03-13
Location: Wales, United Kingdom
Posts: 2,446
~Matt~ Ordinary Player -- showing a lot of promise
Default

Quote:
Originally Posted by starride View Post
Get manual patch if this happens to you!

Just tried to login and autopatch failed 2 times, I'm being extra-carefull lately due to some
people talking about more wrongfull botjailling and banning. I agree this is annoying and
not everytime I'll care to check main site, login screen, patch list and forums for updates
but I'm not playing lately and log only to sell drops in market while away (playing x... ;D)

So, its a long checklist everytime I want to login.
They should simply make it so you cannot log into the game with an out of date client. It should check what patch number you are on when attempting to connect to server and simply give you an error message, "Error: Client out of date."
__________________
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|||||
Name: ~Ma††~ Class: Wat – War – Tro Level: 130-130-140 |||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||


How to change your nickname

My Suggestions:
Conquer 3.0
No switching teams in Team PK
Guild Honorary Positions Tweak
~Matt~ is offline   Reply With Quote
Old 2012-06-30, 07:05 AM   #3
starride
Full Member
 
starride's Avatar
 
Join Date: 2012-04-29
Location: brazil, but Im educated and nice
Posts: 472
starride Ordinary Player -- showing a lot of promise
Default

Quote:
Originally Posted by ~Matt~ View Post
They should simply make it so you cannot log into the game with an out of date client. It should check what patch number you are on when attempting to connect to server and simply give you an error message, "Error: Client out of date."
Lol Hey buddy, they do, its called "banned for..."

Just goofing, I never got that but some people is really "passed" for it!
I'm just happy cause this time I saw it comming.

Edit: Awww... are. Some people are.
Damn grammar nazis! I'll suicide before they get me!
starride is offline   Reply With Quote
Old 2012-07-01, 03:29 PM   #4
Macha
Senior Member
 
Macha's Avatar
 
Join Date: 2012-04-27
Posts: 554
Macha Ordinary Player -- showing a lot of promise
Default

I agree with Matt; you shouldn't be able to login to the game if the client hasn't been properly updated. I, personally, haven't had issues with receiving updates.
__________________
"Rule through the fear of force." -- Grand Moff Tarkin
Macha is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:59 AM.