Forums

Forums (http://vipclub.99.com/index.php)
-   Gaming Discussion (http://vipclub.99.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   1 day ban (http://vipclub.99.com/showthread.php?t=3410)

2013-06-24 10:25 AM

1 day ban bug
 
hey ... after using autohunt today on my macbook i got dcd and then got suspend for 1 day on two chars, error (996) saying that im suspected using bot lol.i want my chars back tonight !!!!!! some officials shall answer asap its already been 4 h

edit: i know is not the right place to post this but maybe some1 will take a look on the vip forum....

and it looks like u sell something that its broken it seems dosent it ?

2013-06-24 11:43 AM

Quote:

Originally Posted by User574812258 (Post 37124)
hey ... after using autohunt today on my macbook i got dcd and then got suspend for 1 day on two chars, error (996) saying that im suspected using bot lol.i want my chars back tonight !!!!!! some officials shall answer asap its already been 4 h

edit: i know is not the right place to post this but maybe some1 will take a look on the vip forum....

and it looks like u sell something that its broken it seems dosent it ?

go to co.91.com support

2013-06-24 11:48 AM

Quote:

Originally Posted by Tuni (Post 37125)
go to co.91.com support

up to 48 h .. that wont help... the point is they should repair it NOW its not only me...

edit: p.s. i already did btw ^^

2013-06-24 02:45 PM

BUMP!!!! I GOT MY THIRD ACC SUSPENDED:mad::mad: THATS JUST TOO MUCH !!! SOMEONE ANSWER AND UNSUSPEND MY FREAKING ACCS!!!!!!

2013-06-25 01:30 AM

Quote:

Originally Posted by User574812258 (Post 37129)
BUMP!!!! I GOT MY THIRD ACC SUSPENDED:mad::mad: THATS JUST TOO MUCH !!! SOMEONE ANSWER AND UNSUSPEND MY FREAKING ACCS!!!!!!

I can tell you 1 thing,Nothing you can do until after 1 day and you can bet on it.

As far as it goes,I got no problem in my server,Still will alert coz of your info.
Go to helpdesk and make an report,at least they will do anything or something or whatever about it.

2013-06-25 05:04 AM

it seems like its working now.havent got a word from the service thing so i dont know what happend. thanks for u r help guys ^^

2013-06-25 07:01 PM

Quote:

Originally Posted by User574812258 (Post 37134)
it seems like its working now.havent got a word from the service thing so i dont know what happend. thanks for u r help guys ^^

It's really unfortunate this yet happened again to a majority of players when the anti-bot system was activated, and as soon as this was reported earlier, we took a positive approach to fix this issue and now it should be clicking as it's supposed to.

Sorry for the inconvenience this may have caused you bud.


All times are GMT -7. The time now is 04:09 PM.